Algemene Voorwaarden

Let op: op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter. Deze algemene voorwaarden kunnen ten allen tijden door Restyle aangepast worden. Restyle raadt daarom aan deze algemene voorwaarden regelmatig te lezen.

Als je bij Restyle een bestelling plaatst, ben je akkoord gegaan met onderstaande voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle verkopen, leveringen en transacties. Heb je vragen over één of meerdere bepalingen, stuur dan een e-mail naar info@restyleonline.nl.

De webshop van Restyle is eenvoudig van opzet en 24 uur per dag, 7 dagen per week open!
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je ons altijd mailen op info@restyleonline.nl of bellen tijdens onze  winkel openingstijden op nummer +31 (0)70 345 88 33!


1. Identiteit Ondernemer

Restyle*
Antwoordnummer 24647
2490 WB Den Haag

* Dit adres ook gebruiken voor het retourneren van artikelen.

Bezoekadres:
Fahrenheitstraat 671a
2561 DD te Den Haag

Tel. +31 (0)70 345 88 33

Email: info@restyleonline.nl

Bereikbaarheid telefoon: dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.

Kvk nummer: 27166187
BTW nummer: NL156908438B01
IBAN: NL73ABNA0596924054


2. BESTELLINGEN

2.1 Verwerken van de bestellingen

Op het moment dat je de bestelling plaatst, wordt je bestelling in ontvangst genomen. Je ontvangt altijd een bevestiging van je bestelling per e-mail. Hierop vindt je het totaalbedrag van de bestelling inclusief de eventuele verzendkosten en de betalingsgegevens.

Wanneer je via iDeal betaalt, is deze e-mail alleen een bevestiging. Je hoeft het geld dus niet meer over te maken.

Wanneer je kiest voor een bankoverschrijving, vindt je alle benodigde gegevens op de bevestiging e-mail. De bestelde artikelen blijven eigendom van Restyle tot aan de betalingsverplichting is voldaan.

2.2 Betalingen

a) Betaling vooruit middels overboeking per bank of giro
De betaling dient volledig binnen 3 werkdagen na orderdatum door verkoper te zijn ontvangen, waarna de bestelling zal worden verzonden. Vooruitbetaling op ABN AMRO rekening nummer 59 69 24 054  t.n.v. Restyle te Den Haag (IBAN: NL73ABNA0596924054).

b) iDEAL
Wanneer u via iDeal betaalt, krijgt u van ons binnen 24 uur bevestiging van de betaling en gaan we over tot verwerking van uw bestelling.

2.3 Termijn bankoverschrijving
Betaal je per bankoverschrijving, dan wordt de bestelling maximaal 3 werkdagen voor je gereserveerd. Is de betaling na 3 werkdagen nog niet door ons ontvangen, dan krijg je van ons een herinnering per e-mail. Als hier niet binnen 2 dagen op gereageerd wordt gaan de artikelen terug in de verkoop.

2.4 Afhandeling bestellingen
De bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. De site wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, maar het kan incidenteel voorkomen dat een artikel al gereserveerd is omdat iemand je net voor was. Wanneer dit het geval is, sturen we altijd een bericht.

2.5 Verkeerd ontvangstadres
Indien je zelf een verkeerd adres hebt opgegeven voor de levering, dan zijn de extra verzendkosten voor jouw rekening.


3. PRIJZEN

3.1 Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW in euro's en exclusief de verzendkosten.

3.2 Aanbiedingen
Alle aanbiedingen op de website van Restyle zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld staat.
Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen. Verder kunnen aanbiedingen niet worden geretourneerd.

3.3 Fouten
Restyle kan niet aan haar aanbiedingen worden gehouden als je redelijkerwijs had kunnen begrijpen dat de aanbieding een kennelijke vergissing of verschrijving bevat.


4. VERZENDING

4.1 Verzending
Restyle verzendt alle bestellingen via de zakelijke dienstverlening van TNT post. Mocht je niet thuis zijn dan zal TNT post een notitie achterlaten en zal het pakket een tweede keer aangeboden worden. Mocht je nogmaals niet thuis zijn, dan is je pakket af te halen op het dichtsbijzijnde postkantoor van het afleveradres.

4.2 Verzendkosten
De verzendkosten worden apart, voorafgaand aan het moment van bestellen aan je vermeld. Deze kosten kunnen afhankelijk zijn van je ordergrootte. Deze verzendkosten worden bij een eventuele retournering niet terug betaald.


5. BEZORGING

5.1 Bezorging

Restyle streeft ernaar je bestelling zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling te verwerken en te verzenden. Restyle is niet aansprakelijk voor bij TNT zoekgeraakte stukken en of pakjes. Gaat er onverhoopt iets mis of duurt de levering erg lang, neem dan contact op met het algemene nummer van TNT in combinatie met je trackingnummer. Er kan ook contact met Restyle worden opgenomen via info@restyleonline.nl.

5.2 Transportrisico's
Gedurende het transport van de artikelen zal Restyle het risico dragen in geval van schade, diefstal of verlies van de artikelen. Op het moment van aflevering van de artikelen zal dit risico op jou overgaan. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor wat er met de artikelen gebeurt.


6. PRIVACY

6.1 Je gegevens
Je moet ervoor zorgen dat de gegevens die je aan Restyle verstrekt, juist, volledig en actueel zijn. Ook garandeer je dat je wettelijk bevoegd bent op enige wijze gebruik te maken van de webwinkel.

6.2 Zorg voor je privacy
Restyle garandeert dat al je gegevens met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens niet zullen worden doorgegeven, doorverkocht of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden zonder jouw toestemming.

6.3 Intern gebruik
Restyle zal je gegevens verwerken en opnemen in haar bestand om haar verplichtingen voortvloeiende uit de overeenkomst die Restyle met je heeft gesloten na te kunnen komen en/of jouw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Daarnaast kan je e-mailadres worden gebruikt om je op de hoogte te stellen van bepaalde producten en diensten die voor jou aantrekkelijk kunnen zijn, tenzij je daarvoor geen toestemming hebt gegeven.


7. RETOURNEREN
In principe kun je de door jouw bestelde goederen zonder reden retourneren. Wel zijn er een aantal voorwaarden:

7.1 Je hebt ons binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling, uitsluitend via het formulier op de website , medegedeeld dat je een of meerdere artikelen uit je bestelling wil retourneren. Vermeld hierbij  je bank/giro rekening nummer, het ordernummer en je naam.

7.2 Na je e-mail (7.1) dien je binnen 3 werkdagen de artikelen retour te zenden.

7.3 De goederen dienen in originele staat te zijn d.w.z. ongedragen, met kaartjes en ongeschonden retour te ontvangen.

7.4 Sieraden en aanbiedingen of goederen met korting kunnen niet worden geretourneerd.

7.5 Retourzendingen kun je gratis terugsturen naar; Restyle, Antwoordnummer 24647, 2490 WB Den Haag.

7.6 Goederen die gekocht zijn in de webshop van Restyle kunnen ook geruild of teruggebracht worden in onze vestiging in Den Haag.

7.7 De verzendkosten voor je retourzending zijn voor je eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door Restyle. Indien je aan al deze voorwaarden voldoet wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen, na ontvangst van de mail EN de retourzending, aan je teruggestort.


8. GARANTIE

8.1 In geval van gebreken zal Restyle de artikelen omruilen of repareren. Indien het omgeruilde artikel eveneens gebreken vertoont of het artikel kan niet worden gerepareerd, kun je het artikel retourneren (zie 7) en zal het volledige aankoopbedrag worden terug gestort.


9. AANSPRAKELIJKHEID

9.1 Voor gevolgen van tekstfouten kan Restyle helaas geen aansprakelijkheid aanvaarden. Kleuren kunnen soms iets afwijken van de kleurinstellingen op je computer. Houd hier rekening mee. Twijfel je over de kleur, neem dan gerust contact met ons op.

9.2 Restyle is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden.

In het bijzonder is Restyle nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van de verzonden artikelen. Indien vast komt te staan dat Restyle toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan Euro 1000,- in totaal. Restyle is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van www.restyleonline.nl en voor technische of elektrische fouten van de online aanbiedingen.