Over ons

Restyle koopt wekelijks kleding in in Parijs, op zoek naar nieuwe merken en unieke kledingstukken. Momenteel hangen merken als Kosmika, Kontatto, Made by Mum, Amelie & Amelie, Tigerhill en Suncoo in de winkel, aangevuld met (enkele) stukken van andere collecties.

Restyle heeft een unieke shabby-chic stijl. Van klassiek tot modieus tegen scherpe prijzen. Iedere week wisselende collectie met van ieder stuk slechts enkele exemplaren, zodat jouw kledingstuk uniek is en blijft. In combinatie met accessoires proberen we ons aanbod zo compleet mogelijk te maken.
 

Webshop
Onze online shop is duidelijk ontworpen om makkelijk te kunnen gebruiken. Zowel bij een eerste bezoek aan onze homepage als op zoek naar een uniek kledingstuk: u kunt zonder zoeken uw kleding eenvoudig uitzoeken, in de winkelwagen doen en afrekenen. Uiteraard is winkelen bij ons veilig: u kunt per bank- of giro overschrijving betalen of via het veilige iDeal. Voor meer informatie over bestellingen en retourneren, zie onze Algemene Voorwaarden.


Winkel
Er is niet alleen een webshop: u kunt de kleding collectie ook direct zelf beleven en passen in de winkel in Den Haag. Kenmerkend voor Restyle is de grote aandacht voor detail en service. Een kopje koffie terwijl u even rondkijkt, of even zitten voor de (over het algemeen) minder geïnteresseerde (mannelijke) partner. Winkelen bij Restyle is echt een beleving!
 

Styling
Restyle verzorgt momenteel de styling van Debby Roukens, de presentatrice van het TV-West programma ‘Debby en haar mannen’, wat dagelijks van 9:00 tot 12:00 uur wordt uitgezonden. Klik hier voor een impressie op onze Facebook pagina of op TV-West.nl.

Restyle kan ook uw styling verzorgen!
Bijvoorbeeld door het bekijken van uw bestaande kleding om aparte(re) looks samen te stellen die u wellicht zelf niet had bedacht. Ook kan Restyle helpen bij de aanschaf van nieuwe kleding / collectie. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op via info@restyleonline.nl of telefoonnummer +31 (0)70-345 88 33.

Powered by NL Webwinkel